A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletek Tudomásul vettem
Termékek Menü

Inno-Sept Fresh Fertőtlenítő Kendő 50 lap/doboz

Ár:
1.200 Ft (945 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 060297
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Innoveng
Várható szállítás: 2020. január 21.
Higiénés kézfertőtlenítés mellett alkalmazható eszközök, tárgyak, munkafelületek és egyéb felületek tisztítására és fertőtlenítésére.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kvaterner ammónium vegyület, alkilamin derivátum és alkohol hatóanyagot tartalmazó oldattal átitatott kendő, amely alkalmas kis szennyezettségű felületek letörléses tisztítására és fertőtlenítésére.

  • Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid, tuberkulocid, szelektív virucid (burkos vírusokra).

Felhasználási terület:

  • Minden olyan területen használható ahol a kismértékű szennyeződés eltávolítása mellett a felület fertőtlenítése is cél. Ilyen felhasználási helyek lehetnek az ipar (élelmiszeripar, vendéglátás, kozmetikai ipar stb.), a közegészségügy (kórházak, rendelők, szociális otthonok, stb.), valamint a lakossági felhasználás bizonyos helyzetei (utazás, kirándulás, stb.).
  •  A higiénés kézfertőtlenítés mellett alkalmazható eszközök, tárgyak, munkafelületek és egyéb felületek tisztítására és fertőtlenítésére.

Alkalmazási feltételek:

  • Higiénés kézfertőtlenítés: a fertőtlenítő kendővel alaposan dörzsöljük be a kezeket 30 másodpercig, tuberkulocid hatás eléréséhez a behatási idő 1 perc.
  • Felületfertőtlenítés: kezelje a felületet úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, behatási idő: 5 perc.
  • A behatási idő letelte után a szer maradványait a kezelt felületről– a padozat kivételével- alapos ivóvizes öblítéssel kell eltávolítani. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell.

Kiszerelés:

  • 50 lapos dobozos