A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletek

EcoNatural

Lucart Professional EcoNatural a természetes választás, amely tükrözi az elkötelezettséged a környezet felé.

  • Az innovatív gyártási folyamat tiszta, és hulladékmentes technológiát használ: köszönhetően annak a mechanikai folyamatnak, amely az emberre és  környezetre káros anyagok felhasználása nélkül választja el egymástól a üdítős dobozokban található cellulóz rostokat, műanyagot és alumíniumot.
  • A cellulóz rostokból készülnek az EcoNatural termékek, míg az alumínium és a polyetilén újrahasznosításával nem csak építőanyagot, utcai berendezéseket, hétköznapi tárgyakat készítenek (például tollak, vonalzók, stb.), de még a jellegzetes Velencei kikötő póznákat is ezekből gyártják.
  • Az EcoNatural termékek gyártásához nincs szükség fák kivágására, mert egy olyan anyagot hasznosítunk újra, amely más esetben a szeméttelepen végezné. Ezáltal jelentősen hozzájárulunk a hulladékképződés csökkentéséhez.
Rendezés:

Lucart EcoNatural 155 ID tekercses kéztörlő

Lucart Professional EcoNatural a természetes választás, amely tükrözi az elkötelezettséged a környezet felé. Önvágó adagolóba helyezhető tekercses kéztörlő.
2.899 Ft
Raktáron

Lucart Identity Hands Autocut adagoló

Lucart Professional Autocut adagoló önvágó mechanizmussal

A TERMÉK CSOMAGBAN KEDVEZŐBB ÁRON ELÉRHETŐ!

(KÉREM KATTINTSON A TERMÉKRE)

44.868 Ft
Raktáron

Lucart EcoNatural 900 ID toalettpapír

Lucart Professional EcoNatural a természetes választás, amely tükrözi az elkötelezettséged a környezet felé. Toalettpapír önvágó mechanizmussal rendelkező adagolóba.
1.318 Ft
Előrendelhető

Lucart Identity Hajtogatott kéztörlő adagoló

Adagoló “V” és “Z” hajtogatott kéztörlőkhöz
15.206 Ft
Raktáron

Lucart Pofessional L-ONE Table asztali szalvéta adagoló

Asztali adagoló hajtogatott szalvétákhoz
6.240 Ft
Elfogyott